ХОТЕЛ ИНКОГНИТО – МЕЧТАН ЛЕТЕН РАЙ КРАЙ ВЪЛНИТЕ В ПОМОРИЕ

Слънчевото и вечно гостоприемно Поморие е място, на което отидеш ли веднъж, се влюбваш и тази любов продължава за цял живот. Едно от летните му райски кътчета е хотел „Инкогнито”, където идилията е съвсем реална и никога не приключва.

Намиращ се буквално на 5 минути от южния плаж на Поморие, който е сред най-хубавите на родното Черноморие, комплексът е потънал насред зеленина и тишина и единственото, което чуваш там, са песента на морето, гларусите и собствените си мисли. Плажната ивица в близост трябва да присъства в списъка с топ дестинации на всеки обичащ морската шир човек, защото през 2022 г. за пореден път е наградена с престижното отличие „Син флаг”, което е гаранция, че пясъкът е ситен като маргарит, а водите кристално чисти.

Дори и за цяло лято да останете там, едва ли ще ви доскучае. Хотел „Инкогнито” разполага с просторен басейн с детска зона, покрай който има кътове за релакс и почивка и красива зеленина, а най-хубавата част е, че ресторантът се намира на един хвърлей разстояние от него.

Комплексът предлага All inclusive концепция, което прави почивката истинска. Единственото ви задължение е просто да й се радвате. Блюдата се поднасят четири пъти дневно – за закуска, обяд, следобеден снак и за вечеря. От екипа изключително държат на качеството на храната и вероятно защото към всичко добавят от най-ценната подправка, а именно щипка любов.

Всеки ден менюто е разнообразно и често казано е трудно да избереш какво да сложих в чинията си. Защо ли? Защото всичко ухае и изглежда толкова вкусно. Разбира се, за гостите има и разнообразие от питиета, а ресторантът разполага със закрита секция, както и с градина, от която можете да се любувате на гледка към басейна.

Стаите за настаняване на хотел „Инкогнито” са повече от просторни – така че наистина да ти се прииска да ти станат втори дом и да останеш там до края на лятото. Че дори и на следващото…

От терасите им се разкрива панорама от птичи поглед към басейна, а нощно време гледката е фантастична, защото водата е обагрена в цветовете на дъгата и не можеш да откъснеш поглед от нея. За любителите на СПА отдиха също има разнообразие от процедури, на които да се насладят.

В хотел „Инкогнито” безгрижието е на почит и от екипа се стараят всячески наистина да се чувствате не просто като гост, а като приятел. Осигурен е безплатен паркинг на почиващите, а персоналът е на непрекъснато разположение, винаги с усмивки на лицата, сияещи по-ярко дори от поморийското слънце.

Едва ли ако редувате басейна и плажа някога ще се наситите на удоволствието, но все пак в Поморие има много какво да се види. Хотел „Инкогнито” се намира в новата част на града, където има симпатични търговски улички. Чудесна за разходка е и крайбрежната алея, до която се стига буквално за 5 минути. Тя е безкрайна като морето, а от нея можете да наблюдавате живописните залези.

Центърът на Поморие и Стария град се намират на 5 км от комплекса и също заслужават да ги посетите, особено вечерно време, когато атмосферата е неповторима. Курортът има и богата история, както и редица любопитни обекти за посещение. Един от тях е Поморийското езеро, откъдето минава пътя на прелетните птици и е обитавано от редки видове, сред които и атрактивно розово фламинго.

Там можете да се позабавлявате и с кални бани с поморийска луга, чиито целебни качества са световноизвестни и всепризнати. Музеят на солта в Поморие, единствен по рода си у нас, също е интересна отбивка, но дори и да прекарате ваканцията си инкогнито в хотел „Инкогнито”, пак ще е незабравима.

Нашите оферти за настанявате в хотел „Инкогнито” вижте тук: https://bg.luxury-discounts.com/sales/view/hotel-incognito?lang=bg

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *