CELE MAI BUNE RESTAURANTE SI BARURI DIN THASSOS

Grecia este cu siguranta sinonima cu vara si marea, dar si cu mancarea buna. Fiecare regiune are bucataria sa specifica si este bine sa sti din timp unde potti gasi cele mai delicioase mancaruri combinate cu atmosfera si servicii de calitate.

 KARNAGIO BEACH BAR

Daca crezi ca ai  vazut deja cele mai interesante baruri de pe plaja, crezii asta doar pentru ca nu ai vizitat inca KARNAGIO. Exista cu siguranta putine locuri in lume care pot oferi o priveliste aseamanatoare, combinata cu o atmosfera tipic greceasca si cu briza marii. Barul este situat la capatul unuia dintre pontoanele din Thassos, in portul vechi. Este literalmente deasupra stancilor si ofera o vedere de 360 de grade asupra marii. Nu exista un loc mai romantic pentru indragostiti, dar si pentru cei care iubesc cocktailurile bune, dansul si distractia. Barul dispune, de asemenea si de plaja privata, unde va puteti bucura de soare dimineata iar mai apoi sa va incheiati seara pe terasa, cu un cocktail in mana.

LA SCALA

La Scala este cu siguranta cel mai faimos restaurant din Thassos, datorita retelelor de socializare. Restaurantul s-a impus ca o adevarata tendinta a ultimelor veri, dar exista bineinteles si un motiv intemeiat. Acesta este situat peste golf si are atat o zona de plaja cu umbrele, sezlonguri, baldachine si propria piscina, cat si un restaurant. Atmosfera de acolo este din nou boho chic, dar cu clasa. Locul este perfect pentru o zi intreaga, in care totul va fi la indemana ta si nu va trebui sa pierzi timp inutil cu deplasarea. In plus, natura din jur este cu adevarat uimitoare, iar marea este turcoaz, un turcoaz nesfarsit.

SAN ANTONIO

Restaurantul SAN ANTONIO este un restaurant pe care trebuie neaparat sa il vizitezi, o adevarata revelatie a bucatariei grecesti. Restaurantul este situat pe plaja, iar unele dintre mese sunt amplasate chiar pe nisip. Daca doriti mai multa intimitate, restaurantul organizeaza cine la cativa centimetri de apa, la lumina lumanarilor. Mancarea este mediteraneana si exista o varietate exceptionala de fructe de mare si peste proaspat prins, pentru care oaspetii acorda o evaluare foarte buna restaurantului.

RESTAURANT PAPALIMANI 

Restaurantul Papalimani este un alt restaurant situate pe coasta, care se afla literalmente pe nisip, iar oaspetii pot servi preparate traditionale grecesti la umbra frasinilor verzi. Localul are adesea oferte exclusive de captura proaspata, pestele zilei, pentru care bucatarii sunt renumiti pe intreaga insula. Cadrul este completat de peisajul frumos si de mobilierul alb.

ΑLEXANDRA’S RESTAURANT

Αlexandra’s Restaurant este un restaurant clasic cu specific grecesc. Preparatele grecesti incredibile sunt pregatite dupa retete autentice si sunt combinate cu muzica live, bouzouki si ouzo. Daca iti plac serile mai zgomotoase si pline de voie buna, cu siguranta va fii pe placul tau. Restaurantul are, de asemenea, vedere la mare si incanta prin spiritual sau grecesc authentic.

PLUS MINUS

Plus Minus este, de fapt, un restaurant boutique cu specific italian, unde puteti manca paste si pizza. Ceea ce este deosebit aici este ca ambianta sa castiga multi clienti datorita culorii uimitoare de albastru  care este prezenta peste tot in interior. Locatia este excelenta pentru fotografii si pare cate afli pe una dintre insulele mult mai indepartate ale Greciei, cum ar fi Santorini.


No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *